Heijmans Huismerk is hét woonconcept voor betaalbare huurwoningen vol variatie. Een verantwoorde investering passend bij een gezonde leefomgeving. Comfortabel, compleet en met karakter; voor iedere portemonnee. Door vaste processen te optimaliseren blijven de kosten laag en kunnen we duurzame, betaalbare woningen bouwen. Zo bouwen we samen aan leefbare wijken en een thuis voor iedereen.

Vraag informatie aan →

Een slim woonconcept vol variatie

Met de toenemende druk op de woningmarkt, zien we het voordeel van conceptueel bouwen. In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt.

Met de bewezen producten van Heijmans kunnen we inspelen op veranderde omstandigheden; sneller ontwikkelen en bouwen tegen lagere kosten. Duurzame woningen van goede kwaliteit, met een prima klantwaardering. Op basis van vastgestelde woningtypes, variaties en een gestandaardiseerd proces maken we woningen met een eigen identiteit. Hierdoor ontstaat een sfeervolle buurt waar mensen graag willen wonen.

Bekijk het assortiment →

Gerealiseerde projecten →

Waarom Heijmans Huismerk?

Keuzevrijheid

Kies uit een breed scala aan woningtypes, passend bij de bewoners van uw huurwoning.

De woningen hebben een vaste kern met een flexibele schil. Variatie en duurzaamheid zijn de norm. Hierdoor is geen wijk hetzelfde.

Blijvend betaalbaar

In een geoptimaliseerd proces zorgen we voor een snelle ontwikkel- en bouwtijd, lage kosten en hoge kwaliteit. Wat het oplevert? Een verantwoorde investering, leefbare wijken en tevreden bewoners.

Bewezen

Jaarlijks bouwen wij een 1000-tal conceptwoningen waarbij continu verbeteringen worden doorgevoerd.

Hoe dan? →

Prijsoverzicht en technische informatie aanvragen

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan? Dat lees je in ons privacy statement.