Heijmans Huismerk Verantwoorde investering in leefbare wijken en tevreden bewoners

Ontdek

Waarom Heijmans Huismerk?

Keuzemogelijkheden

Kies uit een breed scala aan woningtypes, passend bij de bewoners van uw huurwoning.

De woningen hebben een vaste kern met een flexibele schil. Variatie en duurzaamheid zijn de norm. Hierdoor is geen wijk hetzelfde.

Blijvend betaalbaar

In een geoptimaliseerd proces zorgen we voor een snelle ontwikkel- en bouwtijd, lage kosten en hoge kwaliteit.

Bewezen

Jaarlijks bouwen wij een 1000-tal conceptwoningen waarbij continu verbeteringen worden doorgevoerd.

Wat het oplevert?

Een verantwoorde duurzame investering in leefbare wijken en tevreden bewoners.

#Hoe dan?

1. Match je type

Voor iedere doelgroep biedt Heijmans Huismerk geschikte woningen. Van starters tot senioren, van eenpersoonshuishoudens tot gezinnen.


2.
Eindeloos variëren

We zorgen door middel van variatiemogelijkheden dat er een gevarieerd straatbeeld ontstaat. Denk hierbij aan een afwijkende dakvorm of entree.


3.
Passende architectuurstijl

Iedere locatie heeft zijn eigen identiteit en behoefte aan esthetische kwaliteit passend bij de opbouw van wijken en straatbeeld. Door de diversiteit in architectuurstijlen voldoet Heijmans Huismerk aan deze eisen en zorgen wij voor leefbare wijken.
Bekijk het assortiment

 

4. Flexibel in installatiekeuze

Warmtepomp of stadsverwarming? Dit is beiden mogelijk. De woningen zijn standaard voorbereid op zowel bodemwarmtepomp, luchtwarmtepomp en stadsverwarming. We kijken samen naar wat het beste bij jouw locatie past.


5.
Gezonde leefomgeving

De woningen worden aan de hand van de projectlocatie aangepast conform de BENG eisen. Heb je daarnaast duurzame ambities, dan is dit mogelijk. We geven je inzicht in duurzame keuzemogelijkheden specifiek voor jouw project.

En we kijken verder dan alleen de woning, ook de flora en fauna betrekken we hierin.  Zo is het plaatsen van geïntegreerde nestkasten voor huismussen, zwaluwen of vleermuizen een optie. Ook kunnen onze ecologen, indien gewenst, onderzoek in de wijk doen naar aanwezige flora en fauna.

quoteHeijmans Huismerk woningen bewijzen hun waarde door de laagst mogelijke prijs, de hoge kwaliteit én keuzevrijheid. Met voor elke doelgroep een doordacht plan bouwen we aan een ideaal thuis.

Prijsoverzicht en technische informatie aanvragen

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan? Dat lees je in ons privacy statement.